dimarts, 29 de març del 2011

Predestinats

Títol: Predestinados
Autor/a: Josephine Angelini
Data publicació: 4 abril 2011
Nº pàgines: ----
Sinopsis: 

A la Helen Hamilton cada vegada li costa més amagar la seva identitat. Els malsons que pateix, en què ha de travessar el desert, comencen a ser massa habituals. A l’escola la persegueix una al.lucinació on tres dones ploren llàgrimes de sang. I quan es creua amb en Lucas Delos, un alumne nou gapíssim, sent unes ganes irrefrenables de matar-lo. Alguna cosa li diu que estan predestinats a viure una història que fa segles que es repeteix.








Títol: Malditos
Autor/a: Josephine Angelini
Data publicació: 2012
Nº pàgines: 487
Sinopsis: 


Pot oblidar algú el veritable amor? La Helen és l'única entre els fills dels immortals grecs que és capaç de descendre a l'inframón a voluntat i per això la seva missió és perillosíssima. A la nit passeja pel Hades, intentant aturar l'interminable cicle de venjança que maleeix la seva família, durant el dia, procura vèncer el cansament que està passant factura al seu seny.

Sense el Lucas al seu costat, la Helen no està segura de tenir les forces suficients per seguir.

No obstant això, just quan la Helen està a punt de defallir, un nou i misteriós vàsteg apareix per rescatar-la. Valent i divertit, Orió la protegeix dels perills de l'inframón. Però el seu temps s'acaba: un enemic ferotge està intrigant en contra i les Fúries cada vegada són més impossibles de silenciar.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMTPE ENRERE DE E.U DEL 5È LLIBRE DE CAZADORES DE SOMBRAS

Conta que tardarà més o menys un mes a sortir aquí, a Espanya

COMENTARIS